Onze experts

Rapporteur NEN 2767 Conditiemeting - Roel Warringa

Roel Warringa
Commissielid en rapporteur NEN 2767

Roel werkt mee aan nieuwe ontwikkelingen op het gebied van conditiemeten. Hij is rapporteur van NEN 2767 conditiemeting en bestuurslid van NVDO, waar hij meewerkt met nieuwe ontwikkelingen op dit vakgebied.

Daarnaast is Roel technisch directeur bij adviesbureau Helix. Ook is Roel lid van Platform Inspectiebranche. Roel wil de kennis niet voor zichzelf houden, maar inbrengen naaar de markt.

Adviseur Onderhoud & Duurzaamheid

Piet Backer
Adviseur Onderhoud & Duurzaamheid

Piet  heeft veel ervaring bij de praktische toepassing van NEN 2767 bij onderhoudsmanagement. Piet is sinds 2011 lid van de Normcommissie NEN 2767 Gebouwen. Naast onderhoudsmanagement is Piet als adviseur bij Bureau Veritas betrokken bij het uitwerken van onderhoudsconcepten voor grote opdrachtgevers in de utiliteits en retailbranche. Hierbij speelt risicobeheersing en verduurzaming  een steeds belangrijkere rol.

Advieur en Docent NEN 2767 Conditiemeting - Peter van der Landen

Peter van der Landen
Senior adviseur

Peter is een echte praktijkdeskundige. Peter is werkzaam als senior adviseur bij Helix met als specialisme het inspecteren van gebouwen. Hij heeft veel ervaring met het technisch beheer van scholen, verzorgingshuizen, bedrijfsgebouwen, monumenten en woningen.

Daarnaast is Peter praktijkdocent voor verschillende opleidingsorganisaties, zoals NVDO, Hogeschool Utrecht en WVS Training.

Cost- en contract engineer - Frank Huffmeijer

Frank Huffmeijer
Cost- en contract engineer

Frank is een onafhankelijk Cost- en contract engineer. Hij was directeur bij Intechno en Damen Consultants en heeft als onderzoeker/rapporteur aan de wieg gestaan van de functionele prestatiemeting (NEN 8021).

De laatste jaren werkt Huffmeijer vanuit Humac BV, vooral aan het opzetten, implementeren en evalueren (benchmarken) van prestatiecontracten. Frank geldt als expert op het gebied van prestatiemetingen.

Cost- en contract engineer - Frank Huffmeijer

Jeroen Hagen
Consultant Vastgoedbeheer & NEN2767 commissielid

Vanuit zijn achtergrond in de installatietechniek en het vastgoedmanagement adviseert Jeroen al ruim 18 jaar woningcorporaties, beleggers en adviseurs in het opzetten van een goed proces voor strategisch vastgoedbeheer. Als NEN commissielid draagt Jeroen actief bij aan de ontwikkeling van het vakgebied. Hetgeen wordt gevoed door de ervaringen die hij vanuit zijn rol als consultant bij Ibis software – Brink Groep opdoet. Hierbij richt Jeroen zich o.a. op het praktisch toepasbaar maken van de NEN 2767 methodiek.